fbpx

Guidade vandringar & cykelturer 2021

Upplev

Våra guidade turer

Umeå stadsvandring

Stadsvandring

Lär dig mer om Umeå som kulturhuvudstad, designstad, björkarnas stad och Universitetsstad. Umeå är en av de städer som växer snabbast i Sverige. Som Europas Kulturhuvudstad har vi erfarenhet av att vara ett kulturell nav med mycket kreativitet. Lägg då även till två Universitet och stora företag så får du insikt i Umeås framåtanda. I Umeå vill vi mer!

I corona-tider erbjuder vi dessa turer i mindre grupper för att kunna hålla socialt avstånd.

Pris 150 SEK

Cykel Umeå

Guidad cykeltur

Gör som Umebon – åk på en cykeltur! Att cykla är ett hållbart och bra sätt att upptäcka en stad. Under denna 3 h långa tur får du veta mer om Umeås historia, lära dig mer om kulturstaden samt cykla längs vackra Umeälven. En av höjdpunkter längs turen är vårt stopp i Umedalens Skulpturpark.  Cykelhyra, fika och lokal guide ingår.


I corona-tider erbjuder vi dessa turer i mindre grupper för att kunna hålla socialt avstånd.

Pris 650 SEK

Busstur

Att åka på busstur genom en stad är ett enkelt och  bekvämt sätt att upptäcka staden. Några rekommenderade sevärdheter är Umedalens Skulpturpark och Hällristningarna i Norrfors som några exempel.
Fråga oss för inspiration och förslag!

Pris 2000 SEK

Pris 150 SEK

Pris 650 SEK

Pris 2000 SEK

Tuvan experience

Naturområdet Tuvan ligger i Umeälvens delta och är ett omtyckt fågelskådarområde. Häng med runt området och lär dig mer om naturens- och skogens värden i Sverige. Dagen fortsätter med lunch och fika över öppen eld.

Passar även grupper!

Pris 400 SEK

Fika runt lägereld

En mysig naturupplevelse för hela familjen! I natursköna Brännland kan du ta del av fantastisk Västerbottnisk kultur- och naturhistoria på samma gång. Passa på upptäck jättegrytorna som älvens kraft format. 

Pris 400 SEK

Sociala program

Vi erbjuder en- till flerdagars turer runt Umeå. Kanske kan skridskoåkning passa, eller varför inte utmana sig och ta en forsränningstur? 

Kontakta oss för förslag.

på förfrågan

Pris 400 SEK

Pris 400 SEK

på förfrågan